Feesttent kopen

Op elk afgehaald springkasteel vanaf €80

Belons

Neem contact op

U zou graag een feesttent kopen die eenvoudig op te zetten en af te breken is: bekijk dan eens de gebruiksvriendelijke tenten van Springrid! Wij ze dé specialist op het gebied van professionele feesttenten en hebben voor u dan ook altijd een tent op maat in huis. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor de verhuur en verkoop van tenten, tafels en stoelen voor al hun feesten, evenementen en partijen. Vraag ons gerust om meer informatie en de levervoorwaarden van de verschillende tenten!

Professionele feesttent kopen

Bij Springrid hebben we op het moment een professionele stertent in het assortiment om te kopen of huren. Deze stijlvolle partytent is verkrijgbaar in 12, 14 of 16m doorsnee, 6m hoog en heeft een doorloophoogte van 2,1m. Naar wens is de tent volledig afsluitbaar met behulp van zijwanden met of zonder ramen en deuren en tevens leverbaar in meerdere kleuren. Naast het veelzijdige gebruik van de tent is deze tevens gemakkelijk te vervoeren en te installeren!

Aan wie leveren wij?

Bij Springrid is het zowel voor verhuurbedrijven als horeca, evenementen, speeltuinen en particulieren mogelijk om een feesttent te kopen. Wilt u meer weten over onze uitvoeringen en de mogelijkheden? Bel dan even naar 0488 / 60.99.84 of mail naar sales@springrid.be.

Contact Opnemen: