meer dan 100 springkastelen
Maximum 2 jaar oud
Een van de grootste partijen in Vlaanderen

Partytent huren

Bij Springrid kunt u eenvoudig een partytent huren en zelfs laten leveren en plaatsen door onze vakkundige medewerkers! Bij Springrid heten we u van harte welkom voor de verhuur en verkoop van allerhande attracties. Ons jonge en dynamische bedrijf biedt u een uniek aanbod van springkussens en opblaasanimaties tot feesttenten, popcornmachines en barkrukken. Bent u op zoek naar bijzondere attracties of bepaalde materialen voor uw feest? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie!

Stijlvolle partytent huren bij Springrid

De stervormige tent van Springrid is een zeer stijlvolle en trendy tent om uw feest of evenement mee aan te kleden en een warme uitstraling te geven. De tent is niet alleen zeer aantrekkelijk om te zien maar tevens licht in gewicht, gemakkelijke hanteerbaar, verkrijgbaar in verschillende kleuren en diverse modellen waardoor hij voor vele evenementen en feesten geschikt is. Bekijk de verschillende uitvoeringen van deze partytent eenvoudig online en maak direct een afspraak om er één te huren!

Aantrekkelijke huurvoorwaarden

Om een partytent te huren brengen we u graag op de hoogte van de geldende huurvoorwaarden. Op deze manier kunnen we een prettige samenwerking nastreven en u zo goed mogelijk van dienst zijn! Meer weten? Mail naar info@springrid.be of bel ons op 0467 03 92 93

 

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Maak dan nu een vrijblijvende afspraak.