meer dan 100 springkastelen
Maximum 2 jaar oud
Een van de grootste partijen in Vlaanderen

Plooitent kopen

Staat u op het punt een plooitent te kopen? Bekijk dan snel het aantrekkelijk geprijsde assortiment van Springrid! Door onze jarenlange ervaring weten we precies waar u als klant behoefte aan heeft en hoe we u hierin zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Op onze website kunt u onder meer terecht voor de verhuur van springkastelen, popcorn- en suikerspinmachines, opblaasbare objecten, een ballonnenclown en diverse tenten en inrichtingen. Daarnaast hebben we ook springkussens en tenten voor u te koop beschikbaar!

Kwalitatief hoogstaande plooitent kopen

Bij Springrid denken we graag met onze klanten mee wanneer ze bij ons komen om een plooitent of andere partytent te kopen. Wij begrijpen dat wanneer u een tent vaak wilt gebruiken deze zowel hanteerbaar als veilig en stevig moet zijn. Onze unieke ontwerpen voldoen dan ook vaak aan al deze eisen en zijn daarnaast ook nog eens zeer aantrekkelijk geprijsd. Naast de verkoop van tenten hebben wij tevens een uitgebreide collectie tenten voor de verhuur klaar staan.

Meer informatie

Meer weten over de huur van een plooitent of het kopen van een van onze attracties? Aarzel dan niet om ons te vragen naar meer informatie! Bel naar 0467 03 92 93 of mail ons!

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Maak dan nu een vrijblijvende afspraak.