meer dan 100 springkastelen
Maximum 2 jaar oud
Een van de grootste partijen in Vlaanderen

Springkasteel kopen

Bij Springrid kunt u een uniek springkasteel kopen voor een vaste lage prijs! In de regio staan wij al vele jaren bekend om onze goede service, een gevarieerd aanbod en een aantrekkelijke prijs voor de verhuur en verkoop van allerlei attracties. Wij hechten daarbij veel waarde aan een goede kwaliteit, veilige producten en een gebruiksvriendelijke levering. Bent u nog op zoek naar een leuke activiteit voor uw kinderfeestje of feestmiddag op school? Bekijk dan snel de springkastelen van Springrid!

Een veilig springkasteel kopen

Waar we bij Springrid jarenlang springkastelen van diverse leveranciers aanboden, ontwerpen en fabriceren we sinds enkele jaren al onze springkussens zelf. Dit maakt ons anders en flexibel en daarom kunt u bij ons ook altijd een springkasteel kopen dat compleet aan uw wensen en eisen voldoet! Uiteraard maken we bij het vervaardigen van de kussens altijd gebruik van de beste materialen en deskundige medewerkers waardoor we u een uitstekende kwaliteit en veiligheid kunnen garanderen!

Nieuw of tweedehands

U kunt bij ons zowel nieuwe als tweedehandse springkastelen kopen. Bent u benieuwd naar ons unieke aanbod springkastelen of zou u graag een springkasteel van onze website kopen? Bel dan gerust even naar 0467 03 92 93 voor meer informatie over de prijzen, levermogelijkheden en verschillende modellen. Ook voor de verhuur van springkastelen kunt u bij ons terecht!

 

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Maak dan nu een vrijblijvende afspraak.