meer dan 100 springkastelen
Maximum 2 jaar oud
Een van de grootste partijen in Vlaanderen

Springkasteel te huur

Een mega groot springkasteel voor uw opening is te huur bij Springrid in Brasschaat! Wij hebben al jaren het meest uitgebreide en unieke aanbod attracties van Nederland en België en helpen ook u graag om van uw feest of evenement een doorslaand succes te maken. U kunt bij ons altijd rekenen op veilige materialen, een uitstekende kwaliteit, nette levering, gevarieerd aanbod en een aantrekkelijke prijs. Bent u een feest aan het organiseren maar bent u nog niet helemaal tevreden? Vraag ons dan gerust om advies!

Leuk springkasteel te huur

Bij Springrid verhuren en verkopen we al vele jaren springkussens, statafels, popcorn – en suikerspinmachines, partytenten en andere partybenodigdheden met succes. Door ons gevarieerde aanbod kunnen we zowel particulieren als bedrijven uitstekend van dienst zijn en hebben we al een brede klantenkring kunnen voorzien van attracties op maat in allerlei maten en soorten! Bent u nog op zoek naar een springkasteel te huur in België voor uw kinderfeestje? Bekijk dan eens de keuze van Springrid en bestel uw springkasteel direct online!

Ons unieke aanbod

Bij Springrid hechten we veel waarde aan details, kwaliteit en veiligheid en dat ziet u direct terug in onze collectie. Een springkasteel te huur bij Springrid is vooraf uitgebreid getest waardoor een goede veiligheid en kwaliteit gegarandeerd kan worden. Daarnaast kunt u bij ons altijd rekenen op een goede service en een scherpe prijs. Meer weten? Mail ons op info@springrid.be.

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Maak dan nu een vrijblijvende afspraak.