meer dan 100 springkastelen
Maximum 2 jaar oud
Een van de grootste partijen in Vlaanderen

Springkastelen huren

Springkastelen huren doet u natuurlijk bij Springrid in Brasschaat! In ons assortiment vindt u diverse springkussens van groot tot klein voor zowel jong als oud. Bent u bezig met het organiseren van een 6-kamp, kindermiddag op school of een kinderfeestje bij u thuis? Bekijk dan eenvoudig online ons aanbod om een idee te krijgen van de mogelijkheden, prijzen en voorwaarden voor het huren van springkastelen bij Springrid!

Springkastelen huren bij Springrid

Maak uw feest compleet en kom langs bij Springrid om springkastelen te huren! Of u nu een kinderfeestje geeft, een opendeurdag heeft of een evenement aan het organiseren bent, bij Springrid hebben we voor u altijd een opblaasbare attractie op maat in huis! Als het gaat om springkastelen worden alle attracties door ons zelf ontworpen en gemaakt waardoor we een uniek aanbod kunnen bieden tegen een scherpe prijs en ook nog eens een uitstekende kwaliteit en veiligheid kunnen garanderen!

Interesse in onze springkastelen?

Zou u graag één van onze springkastelen huren voor uw feest of evenement? Contacteer ons dan via het contactformulier of neem contact met ons op via info@springrid.be voor meer informatie en de actuele prijzen en beschikbaarheid! U kunt bij ons ook springkastelen kopen.

 

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Maak dan nu een vrijblijvende afspraak.