0467 03 92 93Brechtsebaan 77, 2930 Brasschaat

Liever kopen? kijk snel op: 
proparty.be

Leuke Paardenstal

Afmetingen: 4,3 x 3,7 x 4,2 meter (l x b x h), Gewicht: 60kg

Deze leuke paardenstal boordevol obstakels maakt ook van uw feestje een onvergetelijke dag. Is tevens overdekt en kan ook makkelijk door u opgehaald worden. Het dak van het springkasteel is bevestigd aan de muren waardoor de kindjes niet over de muren kunnen klimmen of op de grond vallen.

Bij elk springkasteel wordt een motor, verankeringspinnen en indien nodig een grondzeil geleverd. Ingepakt is dit springkasteel een worst van 150 x 80 cm en past dus makkelijk in de meeste breaks, monovolumes en aanhangwagens. Tevens kan u gratis een steekwagen meenemen om het bij u thuis makkelijk te verplaatsen. Het zelf plaatsen en afbreken van een springkasteel is vrij eenvoudig, wij geven een woordje uitleg en geven u ook een handleiding mee die u Hier kan bekijken.

Rondom het springkasteel dient er steeds minstens één meter vrij ruimte te zijn. Het springkasteel beweegt door het vele springen en mag zeker nergens tegenaan schuren om beschadigingen te voorkomen. ( bv: als het springkasteel 4m breed is hebt u dus minstens 6m in totaal nodig) Achteraan het springkasteel hebben wij een 220V stopcontact nodig.

Product opties
Afhalen
Weekdag
80
Zat, Zon- en feestdagen
85
Weekend
145
Geleverd door springrid
Weekdag
130
Zat, Zon- en feestdagen
130
Weekend
195
Vanaf:
€ 70,00

Belangrijk! 

Bij regenweer mag het springkasteel niet onopgeblazen blijven platliggen! Dan dringt het regenwater door de naden binnenin en wordt het springkasteel loodzwaar. Laat het springkasteel gewoon opgeblazen tenzij er zeer sterke wind optreedt. Wij moeten steeds meteen telefonisch op de hoogte gebracht worden indien dit plat ligt.

Waarborg
Wij vragen een waarborg van 100€ per springkasteel

Slecht weer garantie
U kan uw springkasteel tot 48 uur voor de levering kosteloos annuleren bij slecht weer.

Korting bij bestelling meerdere springkastelen
Bij het huren van meerdere geleverde springkastelen op dezelfde dag en op dezelfde locatie wordt het duurste volledig aangerekend en op de overige wordt een korting van 25% gegeven.

Extra vervoerskosten.
Bekijk Hier de vervoerskosten voor de omliggende regio’s, deze extra vervoerskosten komen bovenop de geleverde prijs.

Liever kopen? kijk snel op: 
proparty.be