0467 03 92 93Brechtsebaan 77, 2930 Brasschaat

Liever kopen? kijk snel op: 
proparty.be

Mini Piraat

Afmetingen: 3,7 x 3,7 x 2,65 meter (l x b x h), Gewicht: 50kg

Dit springkasteel is enkel geschikt voor de stoerste piraten! U kan dit makkelijk zelf ophalen en plaatsen tegen een zeer aantrekkelijke prijs, door de geringe hoogte ook perfect voor al uw indoor feestjes.

Bij elk springkasteel wordt een motor, verankeringspinnen en indien nodig een grondzeil geleverd. Ingepakt is dit springkasteel een worst van 150 x 80 cm en past dus makkelijk in de meeste breaks, monovolumes en aanhangwagens. Tevens kan u gratis een steekwagen meenemen om het bij u thuis makkelijk te verplaatsen. Het zelf plaatsen en afbreken van een springkasteel is vrij eenvoudig, wij geven een woordje uitleg en geven u ook een handleiding mee die u Hier kan bekijken.

Rondom het springkasteel dient er steeds minstens één meter vrij ruimte te zijn. Het springkasteel beweegt door het vele springen en mag zeker nergens tegenaan schuren om beschadigingen te voorkomen. ( bv: als het springkasteel 4m breed is hebt u dus minstens 6m in totaal nodig) Achteraan het springkasteel hebben wij een 220V stopcontact nodig.

Product opties
Afhalen
Weekdag
40
Zat, Zon- en feestdagen
45
Weekend
80
Geleverd door springrid
Weekdag
95
Zat, Zon- en feestdagen
95
Weekend
140
Vanaf:
€ 40,00

Belangrijk! 

Bij regenweer mag het springkasteel niet onopgeblazen blijven platliggen! Dan dringt het regenwater door de naden binnenin en wordt het springkasteel loodzwaar. Laat het springkasteel gewoon opgeblazen tenzij er zeer sterke wind optreedt. Wij moeten steeds meteen telefonisch op de hoogte gebracht worden indien dit plat ligt.

Waarborg
Wij vragen een waarborg van 100€ per springkasteel

Slecht weer garantie
U kan uw springkasteel tot 48 uur voor de levering kosteloos annuleren bij slecht weer.

Korting bij bestelling meerdere springkastelen
Bij het huren van meerdere geleverde springkastelen op dezelfde dag en op dezelfde locatie wordt het duurste volledig aangerekend en op de overige wordt een korting van 25% gegeven.

Extra vervoerskosten.
Bekijk Hier de vervoerskosten voor de omliggende regio’s, deze extra vervoerskosten komen bovenop de geleverde prijs.

Liever kopen? kijk snel op: 
proparty.be