0467 03 92 93Brechtsebaan 77, 2930 Brasschaat

Liever kopen? kijk snel op: 
proparty.be

Minihindernisbaan

Afmetingen:  6,2 x 4 x 3,1 meter (l x b x h), Gewicht: 80kg

Bij Springrid huurt u eenvoudig een springkasteel met hindernisbaan voor het verjaardagsfeest van uw kind of voor een ander evenement. Al jarenlang komen klanten naar ons gespecialiseerde bedrijf voor springkastelen, omdat wij veiligheid en plezier garanderen. Wilt u ook zorgen dat jong en oud de tijd van hun leven beleeft op uw feest? Kies dan voor een hindernisbaan van Springrid!

Een hindernisbaan zorgt voor urenlang plezier op uw kinderfeestje

Springen op een springkasteel wordt nog leuker met een hindernisbaan. Laat de kinderen de uitdaging aangaan: kunnen ze de hindernisbaan afleggen zonder te vallen? Dat terwijl iedereen aan het springen is en de vloer van het kasteel op en neer gaat. Met de hindernisbaan zijn uw jonge gasten urenlang zoet. Ondertussen geniet u zorgeloos van het gezelschap van vrienden en familie. Heerlijk, toch?

Levering en plaatsing van de minihindernisbaan

Bij Elk Springkasteel wordt een motor, verankeringspinnen en indien nodig een grondzeil geleverd. Ingepakt is dit springkasteel een worst van 150 x 80 cm die makkelijk past in de meeste breaks, monovolumes en aanhangwagens. Tevens kan u gratis een steekwagen meenemen om het springkasteel bij u thuis makkelijk te verplaatsen. Het zelf plaatsen en afbreken van een springkasteel is vrij eenvoudig, wij geven een woordje uitleg en tonen duidelijke instructies In Onze Filmpjes. Wanneer u de hindernisbaan plaatst, laat u minstens één meter vrij ruimte rondom het springkasteel. Het springkasteel beweegt door het vele springen en mag zeker nergens tegenaan schuren om beschadigingen te voorkomen( bijvoorbeeld: als het springkasteel 4 meter breed is, hebt u dus minstens 6 meter in totaal nodig). Achteraan het springkasteel is een 220V stopcontact nodig om het op te blazen.

Huur nu uw springkasteel!

Wilt u ook een springkasteel met hindernissenbaan op uw feest of evenement? Laat het ons dan meteen weten! Plaats het springkasteel in uw winkelmand door hieronder op de knop te drukken en rond het proces af. Dan zorgen wij voor de rest. Meer info nodig? Bel dan naar 0467 03 92 93 of stuur ons Een Mail. Lees ook zeker informatie over de vervoerkosten en slecht-weergarantie hieronder.

Product opties
Afhalen
Weekdag
95
Zat, Zon- en feestdagen
100
Weekend
170
Geleverd door springrid
Weekdag
165
Zat, Zon- en feestdagen
165
Weekend
245
Vanaf:
€ 80,00

Belangrijk! 

Bij regenweer mag het springkasteel niet onopgeblazen blijven platliggen! Dan dringt het regenwater door de naden binnenin en wordt het springkasteel loodzwaar. Laat het springkasteel gewoon opgeblazen tenzij er zeer sterke wind optreedt. Wij moeten steeds meteen telefonisch op de hoogte gebracht worden indien dit plat ligt.

Waarborg
Wij vragen een waarborg van 100€ per springkasteel

Slecht weer garantie
U kan uw springkasteel tot 48 uur voor de levering kosteloos annuleren bij slecht weer.

Korting bij bestelling meerdere springkastelen
Bij het huren van meerdere geleverde springkastelen op dezelfde dag en op dezelfde locatie wordt het duurste volledig aangerekend en op de overige wordt een korting van 25% gegeven.

Extra vervoerskosten.
Bekijk Hier de vervoerskosten voor de omliggende regio’s, deze extra vervoerskosten komen bovenop de geleverde prijs.

Liever kopen? kijk snel op: 
proparty.be