meer dan 100 springkastelen
Maximum 2 jaar oud
Een van de grootste partijen in Vlaanderen

Springkussen kopen

Een veilig en hanteerbaar springkussen kopen is bij Springrid in Brasschaat geen enkel probleem! Ons jonge en dynamische bedrijf staat bekend om zijn goede service, klantvriendelijke benadering, unieke aanbod en aantrekkelijke prijzen. Wij zijn dan ook voor zowel bedrijven als particulieren een zeer prettige partner om mee samen te werken als het gaat om het organiseren van feesten, partijen en evenementen. Meer weten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag!

Goede kwaliteit springkussen kopen

Zou u graag een springkussen kopen voor uw school of kinderdagverblijf maar wilt u hier niet al te veel geld in investeren? Bekijk dan eens het aantrekkelijk geprijsde springkussen van Springrid. Wij hebben een gevarieerd aanbod attracties in huis waardoor er voor iedere budget, elke leeftijd en naar ieders wens bij ons een springkussen te vinden is. Naast de verkoop van nieuwe springkastelen verkopen wij tevens uitstekende tweedehands springkastelen!

Onze zeer goede service

Bij Springrid hechten we veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en gaan we altijd met oog voor detail te werk. Onze springkastelen zijn dan ook niet te kopen bij andere winkels en worden enkel door onze professionele medewerkers ontworpen en gemaakt voor een optimaal gebruiksgemak en een mooi en duurzaam resultaat! Nieuwsgierig geworden? Kijk dan even verder op onze website naar ons aanbod of bel naar 0467 03 92 93 voor meer informatie.

 

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Maak dan nu een vrijblijvende afspraak.