meer dan 100 springkastelen
Maximum 2 jaar oud
Een van de grootste partijen in Vlaanderen

Springkussen te koop

Bij Springrid vindt u altijd een springkussen te koop dat voldoet aan al uw wensen en eisen! Wij zijn al jaren uw betrouwbare leverancier en verhuurder op het gebied van allerhande attracties en hebben voor elke gelegenheid en naar ieders budget een springkussen op maat in huis. Doordat alle attracties in onze eigen werkplaats ontworpen en gemaakt worden, kunnen we u een uitstekende kwaliteit, flexibele service en aantrekkelijk prijs bieden voor zowel de huur als aankoop van springkastelen!

Mini clown springkussen te koop

In het aanbod springkastelen van Springrid vindt u een ruime keuze aan thema’s, prijzen, grootten en typen springkastelen waardoor er zowel voor groot als klein, jong als oud en jongen of meisje bij ons een perfecte attractie te vinden is. Zo hebben wij bijvoorbeeld ons mini clown springkussen te koop voor slechts €800. Met een afmeting van 3,5 x 3,5 x 2,65 meter is hij zeer geschikt voor kleine kinderen en om binnen te plaatsen. Het kasteel wordt geleverd inclusief verankeringspinnen en een transportzak. Een bijpassend grondzeil en de motor zijn apart bij ons verkrijgbaar.

Bekijk het aanbod op onze website

Bekijk het springkussen in ons assortiment op de website en kijk ook eens de tweedehands te koop staande springkastelen in onze collectie! Hebt u vragen over één van de producten of onze service? Aarzel dan niet en contacteer ons op 0467 03 92 93.

 

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Maak dan nu een vrijblijvende afspraak.