meer dan 100 springkastelen
Maximum 2 jaar oud
Een van de grootste partijen in Vlaanderen

Tafels en stoelen huren

Springrid biedt een groot assortiment als u tafels en stoelen wilt huren. Wij zijn een jonge en enthousiaste onderneming die het belangrijk vindt dat elk feest geslaagd is. Of dit nu gaat om een 18-jarige verjaardag of het vieren van een jubileum met de hele familie viert, wij zorgen ervoor dat alle gasten zich vermaken.

Gemakkelijk tafels en stoelen huren

Bij Springrid kunt u gemakkelijk tafels en stoelen huren voor elke gelegenheid. Of u nu een feest wil geven voor een verjaardag of andere gelegenheid, of dat u een evenement organiseert, wij hebben de juiste stoelen en tafels in ons gamma. Zo kunnen al uw gasten rustig plaatsnemen en eten aan tafel. Vreest u dat het geen stralend weer zal zijn op de betreffende dag? Dan kunt u bij Springrid ook kiezen voor een schitterende tent, zodat alle gasten droog blijven.

Ook de mogelijkheid tot kopen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Springrid als u bij ons tafels en stoelen wilt huren? Wacht dan niet langer en neem snel contact met ons op: info@springrid.be of vul het contactformulier in. Bent u van plan om vaker gebruik te maken van onze aanbiedingen? Bekijk snel wat u bij ons ook kan kopen.

 

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Maak dan nu een vrijblijvende afspraak.