meer dan 100 springkastelen
Maximum 2 jaar oud
Een van de grootste partijen in Vlaanderen

Tenten huren

U kunt bij Springrid terecht als u tenten wilt huren. Wat voor gelegenheid u ook hebt, Springrid weet er een groot succes van te maken met de juiste aankleding. Wij hebben tenten, meubilair en vermaak voor de allerkleinste gasten.

Diverse tenten huren: oplossing voor elk budget

Springrid weet als geen ander dat een feest valt of staat met de juiste locatie. Wie buiten een feest wil geven, moet altijd rekening houden met de regen die tevoorschijn kan komen. Om dit probleem te tackelen, kunt u één van onze tenten huren. Onze stertenten houden al uw gasten droog, maar dit is niet het enige voordeel. De tenten hebben namelijk ook een exclusief design, waardoor uw gasten er nog lang over na zullen praten. Natuurlijk hebben wij ook andere modellen in het assortiment, zoals de plooitent.

Huren of kopen?

Wilt u één van onze tenten of onze andere producten huren of kopen? Neem dan contact met ons op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via het mailadres info@springrid.be of telefoonnummer 0467 03 92 93. Alle producten die wij bieden kunt u komen ophalen in Brasschaat. Bent u hiervoor niet in de gelegenheid? Dan kunnen wij ook alles voor u langsbrengen en indien gewenst zetten wij zelfs de tenten voor u op.

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten?
Maak dan nu een vrijblijvende afspraak.