Waarom kopen bij springrid ?

Belons

Welkom bij Attracties Springrid.

Al onze springkastelen en tenten zijn ontworpen voor professioneel gebruik.

Verhuurbedrijven, horeca, evenementen, speeltuinen, bedrijven,… of ook gewoon om bij u in de tuin van de genieten.

Alle springkastelen en tenten van Springrid zijn meermaals door onze klanten getest en goed bevonden.
Zoals u wellicht zult zien besteden wij veel aandacht aan het design van springkastelen. Elk springkasteel wordt eerst gekeurd door onze eigen zeer strenge jury, namelijk onze kinderen en hun vriendjes. Zo weten wij wat onze doelgroep leuk en mooi vindt. Het zien van een springkasteel moet immers een “wauw-effect” teweeg brengen bij elk kind. Naast design dragen wij kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Zo kunnen er bij de overdekte springkastelen geen kindjes over de muren klimmen daar het dak is vastgenaaid aan de muren. Dit bespaart u een hoop ongevallen.

Na vele problemen bij Belgische en Nederlandse fabrikanten hebben wij enkele jaren geleden besloten om zelf springkastelen te ontwerpen en fabriceren. Hierbij onderscheiden wij ons van anderen doordat wij onze prijzen laag kunnen houden vanwege onze lage overheadkost.

Wij doen alles namelijk zelf, wij hebben geen magazijniers, secretaresses, vertegenwoordigers, en diverse andere verzonnen functies want wie moet deze betalen? U als klant uiteraard…

Al onze springkastelen zijn uiteraard gemaakt van de beste materialen. Extra verstevigingen zijn waar nodig aangebracht. Onze producten zijn vervaardigd uit hoogwaardige, brandwerende PVC. De verf die wij toepassen is op basis van water en dus niet schadelijk voor de kinderen. Het garen is waterbestendig dus ook rotvrij.

Maar met grote voorsprong op onze concurrenten houden wij bijzonder veel rekening met het gewicht en de hanteerbaarheid zonder in te moeten boeten inzake kwaliteit. Het opstellen en afbreken moet immers ook nog leuk blijven, niemand heeft boodschap aan een springkasteel van meer dan 150kg. Al onze springkastelen kunnen vanwege onze soepele maar sterke materialen door één persoon opgesteld en afgebroken worden in tegenstelling tot andere fabrikanten.

Tevens voeren wij alle herstellingen professioneel uit in eigen atelier en dit van alle merken.

Voor ons is een springkasteel niet zomaar een object, dit gaat veel verder voor ons en is bijna een obsessie geworden…”