0467 03 92 93Brechtsebaan 77, 2930 Brasschaat

Liever kopen? kijk snel op: 
proparty.be

Plooitenten

Bij Springrid kunt u een plooitent huren met bijpassend meubilair voor al uw evenementen.

Deze tenten zijn makkelijk zelf op te stellen in 2 minuten, bekijk dit hier
Bij Springrid kunt u een plooitent huren met bijpassend meubilair voor al uw evenementen, feesten en party’s! Wij zijn al vele jaren een begrip in Brasschaat en omgeving als het gaat om feestattributen en feesttenten. Ons assortiment feestbenodigdheden is niet alleen zeer uitgebreid en gevarieerd, maar tevens ook van een uitstekende kwaliteit, veilig en laag geprijsd. Bijna al onze feestartikelen worden zowel voor verhuur als verkoop aangeboden.

Eenvoudig een plooitent huren!

Bij ons kunt u een plooitent huren voor al uw feesten en evenementen. Al Onze Tenten zijn zeer eenvoudig te installeren en zijn echte sfeermakers voor op uw evenement! Als u een plooitent wilt huren, heeft u bij ons de keuze uit verschillende maten en kleuren. Onze tenten zijn bovendien te huur voor zowel één dag als voor langere termijn. Elke plooitent die u bij ons kunt huren is uiteraard voorzien van dak, frame en verankeringskit. Zo plaats u de tent eenvoudig en veilig. Ziet u het toch niet helemaal zitten om de tent zelf op te bouwen? Vraag onze deskundige medewerkers dan gerust de plaatsing te verzorgen! Wist u trouwens dat u ook meteen Geschikte Tafels En Stoelen kunt huren bij ons? Zo beschikt u meteen over alle feestbenodigdheden.

Ontdek onze aantrekkelijke kortingen

Zou u graag voor een langere periode een plooitent huren of bent u een vaste klant van ons? Dan kunnen we u Interessante kortingen geven op ons toch al aantrekkelijke geprijsde aanbod. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en de voorwaarden. Stuur ons Een Mail of bel ons op 0467 03 92 93 en vraag naar de mogelijkheden.