0467 03 92 93Brechtsebaan 77, 2930 Brasschaat

Liever kopen? kijk snel op: 
proparty.be

Stertenten

Een stertent huren voor uw feest of evenement doet u bij Springrid.

Een stertent huren voor uw feest of evenement doet u bij Springrid. Bij ons kunt u terecht voor de aankleding van elk feest. Van tenten tot tafels en stoelen en vermaak voor jong en oud, wij zorgen ervoor! Zo geniet u zorgeloos van een gezellige tijd met vrienden, collega’s of familie.

Gemakkelijk een stertent huren

Springrid is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van tenten en attracties. Daarom kunt u bij ons eenvoudig een stertent huren. Deze tenten zijn erg populair bij klanten die graag een wat exclusiever feest willen neerzetten. De vorm van de tent spreekt tot de verbeelding en zal alle gasten zeker aanspreken. Elke stertent die u bij ons kunt huren is gemakkelijk op te zetten binnen twintig minuten. Daarbij is het mogelijk om te kiezen voor een extra zijwand met raam of deur. U heeft bovendien de keuze tussen het huren van een zwarte stertent of een zandkleurige tent. Zo vindt u altijd een tent die past bij de uitstraling van uw evenement.

Kinderanimatie

Als er onder de gasten veel kinderen aanwezig zijn, kunt u voor hen ook nog animatie regelen. Denk hierbij aan het huren van:

Wat u ook wenst, wij zorgen ervoor dat jong en oud zich vermaakt

Wilt u graag een stertent of een springkasteel huren bij ons? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen en informeren naar de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken op 0467 03 92 93 of Via E-Mail. Onze producten kunt u ophalen in Brasschaat, maar wij kunnen ze ook bij u bezorgen en zelfs voor u installeren. Wat u maar wenst!